Barcelona, ciutat tecnològica per excel·lència

Barcelona és anualment la seu habitual de diversos esdeveniments relacionats amb les noves tecnologies i la innovació. Fou nomenada com a World Mobile Capital i com a tal acull anualment el Mobile World Congress que, organitzat per la GSMA, és el congrés mundial més gran d’aquesta indústria.

 

No menys important és l’Smart City Expo World Congress, que aplega més de 600 ciutats de tot del món, convidades a presentar els seus recents avenços tecnològics destinats a millorar la vida dels seus habitants.

 

Barcelona és també una de les primeres ciutats europees en nombre de creació d’empreses innovadores i de noves tecnològiques i és, igualment, un referent en l’ecosistema de les Startup a Europa, al temps que s’ha convertit en un exitós hub tecnològic.

 

És per això que atrau molts emprenedors i capital d’arreu el món, fins al punt d’haver-se creat una associació, la Barcelona Tech City, per aglutinar més de tres-centes empreses, des de companyies de nova creació fins acceleradores d'empreses o entitats ja consolidades.

 

La ciutat també atrau l’interès de moltes multinacionals. Aquest és el cas de Nestlé, que l’ha escollit per instal·lar-hi la seu del seu nou Global Digital Hub, un centre tecnològic per donar servei a tot el grup en matèria de plataformes digitals, xarxes socials, comerç electrònic i màrqueting digital. O també el cas de Hewlett Packard, que hi ha situat la seu mundial d’impressió de gran format i 3D o el del gegant Amazon, que com a companyia destacada en la innovació en logística, hi ha instal·lat recentment un dels seus magatzems de distribució.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Organitzat per ADEPAP// Tel.934 964 507 - administracio@adepap.cat

Llamar

E-mail