EMPRESES I ENTITATS COL·LABORADORES

 

AGACPRA és una entitat associativa d'empresaris i professionals l'activitat dels quals està relacionada amb el control de plagues i la decontaminació en general en el territori de la Comunitat de Galícia.
La finalitat de l'associació és la de defensar els interessos dels qui la formen i representar el sector davant l'Administració.

ANECPLA, l'Associació Nacional d'Empreses de Control de Plagues, és una organització d'àmbit estatal que representa el sector de serveis de control de plagues espanyol. Des de la seva fundació el 1992, ha vetllat amb les seves actuacions per la salut pública i la preservació del medi ambient.

 

L'A.N.I.D. és l'Associació italiana d'Empresaris de plagues i el seu principal objectiu és protegir els interessos professionals del sector en general i en particular dels associats, proporcionant la primera assistència en qüestions legals i comercials, i difondre el coneixement entre els usuaris privats i públics i una major atenció cap als serveis professionals dels operadors del control de plagues.

 

 

 

 

Associació Britànica de Control de Plagues (BPCA) és la principal associació comercial del Regne Unit per al control de plagues. Ofereix suport i es la veu de més de 650 membres i 6.000 afiliats.

 

 

Amb seu a Brussel·les, CEPA és la Confederació d'Associacions Europees de Control de Plagues. CEPA representa, a nivell europeu, 25 associacions professionals nacionals i regionals (2014) i un sector que factura més de 3.000 milions d'euros generats per més de 10.000 empreses, les quals donen feina a més de 40.000 treballadors. A més de les associacions, també estan afiliats a CEP fabricants, distribuïdors i empreses de serveis europees.

 

La federació d'associacions de gestors de plagues d'Àsia i Oceania, FAOPMA per les sigles en anglès, va ser fundada el 1987 per un nombre de líders de la indústria del sector de la regió d'Àsia, amb l'objectiu comú d'avançar en la indústria del control de plagues en tota la regió..

 

 

 

 

Fenix és l'associació de professionals de Llatinoamèrica dedicats ala gestió de plagues, urbanes i industrials: investigadors, universitats, laboratoris i empresaris componen aquest grup de somiadors.

 

 

 

 

L'Associació de Control de Plagues de l'Índia, IPCA, és una associació d'empreses professionals de maneig de plagues sense ànim de lucre. Fundada el 1967, és la principal associació de la indústria de gestió de plagues de l'Índia, amb prop de 250 membres de tot el país.

La National Pest Management Association (NPMA), amb seu als Estats Units, és una organització sense ànim de lucre amb més de 7.000 membres de tot el món.  Es va establir el 1933 per donar suport al compromís de la indústria de control de plagues amb a la protecció de la salut pública, l'alimentació i la propietat. Aquest compromís es reflecteix en la formació de professionals del control de plagues i en la difusió d'informació relacionada.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Organitzat per ADEPAP// Tel.934 964 507 - administracio@adepap.cat

Llamar

E-mail