Els inicis

 

Fa sis anys, l'ADEPAP, l’associació catalana d’empreses de control de plagues, es plantejà dur a terme un esdeveniment, destinat a les empreses relacionades amb el control de plagues, amb unes característiques diferents dels congressos i fires habituals.

 

La intenció era donar a tots els assistents el rol de participants actius i no només el d'oients.

 

També es va decidir que aquest esdeveniment se celebrés cada dos anys i que tingués com a seu permanent la ciutat de Barcelona.

 

D’aquesta manera, l’any 2013 va néixer el primer Barcelona Pest Control International Forum (BPCIF), que va tenir un enfocament cap a la gestió empresarial i les tècniques i mètodes de control de plagues.

 

En la segona edició, el 2015, es va tractar, entre altres temes, sobre l’organització tècnica d’una empresa de control de plagues i la tendència a limitar l’ús de productes biocides. Aquesta  segona edició va suposar la confirmació de l’èxit del format i va consolidar la trobada com una de les més rellevants dins del calendari internacional.

 

En aquesta tercera edició del 2017, volem donar un impuls decisiu al Fòrum, per ancorar-lo definitivament en l’agenda internacional del sector.

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Organitzat per ADEPAP// Tel.934 964 507 - administracio@adepap.cat

Llamar

E-mail