PATROCINADORS PRINCIPALS

 

A BASF, creem química per a un futur sostenible. Combinem l'èxit econòmic amb la responsabilitat social i la protecció del medi ambient. A través de la ciència i la innovació, fem possible que els nostres clients, de gairebé tots els sector,s puguin satisfer les necessitats actuals i futures de la societat.

Killgerm S.A. és una empresa dedicada exclusivament a la distribució de productes i equips per a les empreses professionals de control de plagues en sanitat ambiental i higiene alimentària.

 

 

MYLVA S.A. és una empresa familiar que investiga, desenvolupa, fabrica i distribueix biocides i complements per al control de plagues nocives, tant en Sanitat Ambiental com en Sanitat Animal.

PATROCINADOR TECNOLÒGIC

iGEO ERP neix a partir de la necessitat del propi sector de control de plagues i higiene ambiental ja que al mercat no hi havia cap eina que complís tots els requisits que el sector exigeix. Per això vam decidir crear iGEO ERP des de zero, tot aprofitant que a l'equip disposem d'experts en aquest sector i també en el desenvolupament d'altres ERPs. Tot aquest coneixement, la feina d'un equip de desenvolupadors i la informació que ens han anat facilitant diferents empreses i algunes de les més importants associacions del sector, ens ha donat com a resultat una gran eina que cobreix integrament totes les necessitats edel sector.

ALTRES PATROCINADORS

 

Bayer és una companyia multinacional amb competències clau en l'àmbit de les ciències de la vida relacionades amb la salut i l'agricultura. Amb els seus productes i serveis, a través de la innovació, l'empresa vol ser útil a la humanitat i contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones.

El grup PestNET és un network de distribució europeu de solucions per als professionals del control de plagues i malalties. La missió del network PestNET és "Obtenir i triar els operadors professionals europeus per al control de plagues en l'àmbit civil, industrial i zootècnic, oferint les millors solucions en la lluita contra els paràsits i proporcionant al mateix temps un conjunt de serveis (logística, consultoria, suport tècnic i regulatori) d'alt nivell. Com a conseqüència, PestNET representa la solució més qualificada de distribució en el segment del control de plagues i la bioseguretat ".

 

L'inici de les activitats de QUIMUNSA, es remunta a l'any 1962, i des d'aleshores ha estat en constant evolució, fins arribar a ser considerada en el present la primera empresa en el seu gènere.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Organitzat per ADEPAP// Tel.934 964 507 - administracio@adepap.cat

Llamar

E-mail