Per què no et pots pedre el BPCIF

El BPCIF és un esdeveniment únic al món. Pels seus continguts, pel format, per la ubicació… veuràs que tot plegat fa que el BPCIF sigui realment un esdeveniment extraordinari.

 

Continguts

El Fòrum estarà dedicat a dissenyar i esbrinar què ens depara el futur en el control de plagues. Tecnologia, innovació, qímica... Comptarem amb la participació de diferents experts que dirigiran les sessions. Hi trobarem experts en TIC, en la química del futur, en nanotecnologia, en robòtica… i també hi trobarem persones que es dediquen, senzillament, a innovar.


Volem que amb la ajuda de tots aquests experts puguem visionar com seran les nostres empreses en el futur, un futur que potser no és tan llunyà. No es tracta tant de conèixer nous sistemes que puguem aplicar demà mateix, sinó de saber fins a quin punt els avenços científics i la nova tecnologia canviaran els nostres negocis. Ens anticiparem al futur! Això no ho trobaràs en cap altre lloc.

 

Format

El Fòrum serà totalment interactiu. Insistim, no anirem només a sentir xerrades, anirem a interactuar amb els experts i amb els col·legues de professió. El BPCIF està dissenyat de manera que, desprès d’una presentació tipus ”ponència”, ens dividirem en grups de 10-12 persones per facilitar la discussió sobre el que ha estat exposat. En acabat, ens tornarem a ajuntar tots i posarem en comú les conclusions a les quals ha arribat cada grup. I així, d’una manera amena, anirem aprenent durant tot el procés i amb diferents formats.

 

Ubicació

La ciutat de Barcelona i en aquest cas el Born Centre de Cultura i Memòria són l’entorn ideal per acollir el BPCIF. Gaudirem del privilegi d’estar al bell mig de la ciutat, en una extraordinària construcció que va ser un antic mercat i amb vistes a unes restes arqueològiques de la Barcelona del segle XIV.

 

Per treure tot el profit que aquesta magnífica ubicació ens aporta, us estem elaborant  un programa vacacional amb molt bones propostes. Propostes per a vosaltres i també per a les vostres framílies. Per qué no? Animeu-vos a venir-hi acompanyats, així podreu allargar la vostra estada i gaudir encara més d'aquest entorn tan privil·legiat que és la ciutat de Barcelona. I no patiu, que mentre vosaltres ateneu el Fòrum, nosaltres tindrem bona cura dels vostres acompanyants.  Una bona mostra d'això, és la visita guiada a la Sagrada Família, que ja hem inclòs en el progama.

 

Si vols ser tu qui dirigeixi el futur de la teva empresa, 
NO POTS DEIXAR ESCAPAR AQUESTA OPORTUNITAT!!!

 

Tingues en compte que les places són limitades, només el podran gaudir 180 persones, ni una més.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Organitzat per ADEPAP// Tel.934 964 507 - administracio@adepap.cat

Llamar

E-mail