Què és el BPCIF

En aquesta tercera edició, el BPCIF se centra en la innovació, la tecnologia i la investigació: nous productes, noves molècules, nous sistemes i mètodes.

 

Volem agafar impuls per consolidar-nos definitivament com la trobada mundial bianual de sector de Control de Plagues. Enguany, tractarem com està canviant, com voldríem que canviés i com canviarà, el sector del control de plagues en els propers anys. Anirem de la mà de la tecnologia, la innovació i la investigació per obtenir nous productes, noves molècules, nous sistemes i mètodes.

 

No és un congrés on vas només a escoltar com els tècnics t’expliquen quines tecnologies hi ha actualment disponibles en el sector. Tampoc no és una fira on senzillament vas a veure nous productes.

 

És un fòrum on podràs participar activament per poder dir a tot el món què penses, què necessites, què vols, què desitges aconseguir per millorar la teva feina habitual en el control de plagues. En aquest sentit, debatrem sobre quin servei ens pot fer la tecnologia i la innovació, per tal de millorar el dia a dia de les nostres empreses i dels nostres clients.

 

L'objectiu és ompartir la teva experiència amb col·legues d’arreu del móni permetre els experts, (alguns d’aliens al nostre sector, però líders destacats en I+D en el seu camp de coneixement científic i tecnològic) introduir diferents temes, donar la seva opinió, proposar possibles solucions sobre les principals qüestions que hi sorgeixin i, finalment, guiar-nos en els canvis necessaris que cal fer en el present per afrontar amb seguretat el futur.

 

El BPCIF canviarà el present per millorar el futur!

 

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Organitzat per ADEPAP// Tel.934 964 507 - administracio@adepap.cat

Llamar

E-mail