BARCELONA, CIUTAT TECNOLÒGICA PER EXCEL·LÈNCIA

Barcelona és anualment la seu habitual de diversos esdeveniments relacionats amb les noves tecnologies i la innovació. Fou nomenada com a World Mobile Capital i com a tal acull anualment el Mobile World Congress que, organitzat per la GSMA, és el congrés mundial més gran d’aquesta indústria.

 

No menys important és l’Smart City Expo World Congress, que aplega més de 600 ciutats de tot del món, convidades a presentar els seus recents avenços tecnològics destinats a millorar la vida dels seus habitants.

 

Barcelona és també una de les primeres ciutats europees en nombre de creació d’empreses innovadores i de noves tecnològiques i és, igualment, un referent en l’ecosistema de les Startup a Europa, al temps que s’ha convertit en un exitós hub tecnològic.

 

És per això que atrau molts emprenedors i capital d’arreu el món, fins al punt d’haver-se creat una associació, la Barcelona Tech City, per aglutinar més de tres-centes empreses, des de companyies de nova creació fins acceleradores d'empreses o entitats ja consolidades.

 

La ciutat també atrau l’interès de moltes multinacionals. Aquest és el cas de Nestlé, que l’ha escollit per instal·lar-hi la seu del seu nou Global Digital Hub, un centre tecnològic per donar servei a tot el grup en matèria de plataformes digitals, xarxes socials, comerç electrònic i màrqueting digital. O també el cas de Hewlett Packard, que hi ha situat la seu mundial d’impressió de gran format i 3D o el del gegant Amazon, que com a companyia destacada en la innovació en logística, hi ha instal·lat recentment un dels seus magatzems de distribució.

 

En definitiva, amb un clima mediterrani, una ubicació estratègica, una gastronomia innovadora, una
arquitectura única i una bona qualitat de vida, Barcelona s’ha convertit en una de les ciutats preferides pels viatgers d’arreu del món, tant pel que fa al turisme d’oci com el de reunions.

 

SEU: EL BORN CENTRE DE CULTURA I MEMÒRIA

El Born Centre de Cultura i Memòria és un espai excepcional a ple centre de Barcelona. Emblemàtic per la seva història, prestigiós pel seu caràcter patrimonial i ple de bellesa tant per l’excel·lent conservació del seu jaciment arqueològic com per l’extraordinària restauració de l’edifici que l’acull.

 

Un espai, a més, que és testimoni de dos moments fonamentals de la història de la ciutat. A El Born CCM trobem, d’una banda, el jaciment arqueològic de la Barcelona del 1700, la ciutat que va patir el setge i la derrota del 1714 i, d’altra banda, l’estructura de ferro de l’antic mercat del Born, símbol de la Barcelona pròspera, moderna i profundament europea del segle XIX

SALA MORAGUES

Està situada a l’interior d’El Born CCM, a l’esquerra del vestíbul de l’accés principal per la plaça Comercial i és un espai polivalent de 350 m2, adaptable a activitats de formats molt diversos, combinant de la manera més adequada per a cada cas. La sala està climatitzada i presenta diverses condicions d’accessibilitat i té una magnífica vidriera des d'on es pot veure el jaciment i el vestíbul del Centre.

COM ARRIBAR-HI

El Born Centre de Cultura i Memòria Plaça Comercial, 12 / 08003 Barcelona

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Organitzat per ADEPAP// Tel.934 964 507 - administracio@adepap.cat

Llamar

E-mail